Fotoclub Nijmegen

Informatie expositie Kerkje van Persingen - 22 en 23 april 2023

Thema: Vrij werk

Aantal foto’s : twee per persoon; afhankelijk van het aantal deelnemers is meer mogelijk, wanneer er ruimte over is.
Er kunnen in totaal 50 foto’s worden geplaatst.
Op een van de komende clubavonden wordt geïnventariseerd hoeveel deelnemers er zijn.

Afmetingen: 40x60 buitenmaten, voor staand of landscape 50x50 buitenmaten voor vierkant

Ontwerp van poster:
Voor het maken van deze poster, willen degenen die al een of meerdere foto’s gekozen hebben voor Persingen deze digitaal opsturen naar Annelies Smits, j.smits30@hotmail.nl, voor 30 januari 2023?

Presentatie deelnemende foto’s:
Op een clubavond kunnen deelnemers hun foto’s tonen en eventueel advies/feedback vragen. Op een van de clubavonden zullen de deelnemende foto’s digitaal getoond worden.

Deadline deelname:
13 maart 2023

Deadlines inleveren:
digitaal: 21 maart 2023, naar Annelies Smits: j.smits30@hotmail.nl
fysiek: op de clubavond 18 april 2023
(Ingelijste) Foto’s worden goed ingepakt, vervoersklaar, met een goede ophangmogelijkheid aangeleverd.
Onzorgvuldig ingelijste foto's worden niet opgehangen.
OF:
de fotograaf levert de ingelijste foto’s zelf af bij Kerkje, op vrijdagmiddag 21 april, tussen 13.00 en 14.00 uur.

Onzorgvuldig ingelijste foto's worden niet opgehangen!

Ophalen foto’s:
Op 23 april, om 17.00 uur bij Kerkje, waarbij gezamenlijk de ruimte wordt opgeruimd.
Foto’s met meegeleverd inpakmateriaal, die niet worden opgehaald, worden door de organisatie meegenomen. Deze kunnen dan weer op een clubavond door de fotograaf worden meegenomen of op afspraak worden afgehaald. (locatie wordt nog nader bekend gemaakt).