Logo FcN nieuw transparant 700 219px


Fotoclub Nijmegen geeft vrijetijds fotografen, die werken aan de verdieping van hun fotografie, een plek om zich te ontwikkelen en met plezier bezig te zijn met fotografie. Ze biedt een podium voor elke fotograaf, ongeacht kennis- en ervaringsniveau, achtergrond en onderwerp van fotografie. 

Fotoclub Nijmegen is een club voor en door fotografen. Het bedenken tot en met het uitvoeren van een programmaidee is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Zo faciliteren zij bij toerbeurt de clubavond, klimmen op de zeepkist om te delen wat ze hebben gezien of ervaren, bereiden programmaonderdelen voor of nemen het initiatief om met geïnteresseerden Samen-op-Pad te gaan of een (technisch) FotoLab te verzorgen.

Het delen van het eigen werk en het geven van feed back is een belangrijk bestanddeel van de programmering. 

Verdieping op inhoud is expliciet onderdeel van de clubprogrammering, door middel van interactieve werkvormen, gastsprekers, thema's, workshops en mentoraten van de Fotobond. 
Ben je lid van de fotoclub, dan ben je automatisch lid van de Fotobond.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in onze Fotoclub, stuur dan een email naar ons secretariaat. Om met elkaar kennis te maken en te besluiten of de Fotoclub Nijmegen iets voor je is ben je een aantal keren welkom als gast op onze clubavonden. Als aspirant-lid doe je drie keer mee op de clubavond. De derde keer geef je tevens een korte presentatie van jezelf als amateurfotograaf. Daarna besluit jij, en het clubbestuur of de fotoclub iets voor jou is.

Reageer via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.